Instrukcja obsługi wilka do mięsa



OBUWIE OCHRONNE PÓŁBUTY TRZEWIKI1.. Jeżeli chcesz mieć pewność, że wszystkie czynności bądź procesy technologiczne wykonywane przez Twoich pracowników są prawidłowe oraz zgodne z przepisami BHP .Wilk Do Miesa najnowsze ogłoszenia na OLX.pl.. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.. InstruKcja ObsŁuGI 1.. Przekładnia zębata w kąpieli olejowej.. 5.422 XO - 69 Instrukcja obsługi maszyny do mielenia mięsa - elektrowilka (422 XO-69) 422 XO - 70 Instrukcja obsługi patelni elektrycznej (422 XO-70) 422 XO - 71 Instrukcja obsługi obieraczki do ziemniaków (422 XO-71) 422 XO - 72 Instrukcja mycia i dezynfekcji naczyń (422 XO-72)wilk do mięsa, wilki do mięsa, wilk masarski, wilk gastronomiczny, maszyna do mielenia mięsa, mielarka do mięsa, maszynka do mielenia mięsa .. 1x polska instrukcja obsługiINSTRUKCJA BHP .. Jak każde urządzenie elektryczne wymaga jednak zachowania środków ostrożności.obsługa maszynki do mięsa.. PRZY OBSŁUDZE KRAJALNICY DO MIĘSA.. 1x sitko o średnicy 69mm i rozmiarze oczek (średnica) 8 mm.. Zobacz inne Wyposażenie hoteli i restauracji, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi.. Wilk osadzony na sześci gumowych nóżkach.Wilk do mięsa Top Line model: 8, 12, 22 210765, 210772, 210789 Instrukcja obsługi Przed uruchomieniem urządzenia należy koniecznie dokładnie przeczytaćInstrukcja BHP przy obsłudze piły taśmowej w przetwórstwie mięsa..

Instrukcja obsługi wilka nie jest skomplikowana.

Zestaw zawiera: 1 x wilk 12.. Jeżeli chcesz mieć pewność, że wszystkie czynności bądź procesy technologiczne wykonywane przez Twoich pracowników są prawidłowe oraz zgodne z przepisami BHP .4. z o.o. adres: Skoczowska 94, Ustroń telefon: , Spis treści 1.INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA I HIGIENY PRACY DLA OBSŁUGI MASZYNY DO MIELENIA MIĘSA WARUNKI DOPUSZCZENIA PRACOWNIKA DO PRACY Ukończone 18 lat ( młodociany w ramach praktycznej nauki zawodu pod nadzorem instruktora) Zaliczenie odpowiedniego instruktaŜu: zawodowego, przeszkolenia bhp i ppoŜ., zapoznanie się z instrukcjami obsługiInstrukcja BHP" Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny do mielenia mięsa - Wilk" wymiary: 350x245 mm .. Instrukcja wykonana jest na trwałej płycie z tworzywa sztucznego HIPS o grubości 0,5mm.. Urządzenie posiada certyfikat CE Konserwacja urządzenia polega na kilku prostych czynnościach, które może wykonywać operator.. 1x polska instrukcja obsługi.Instrukcja obsługi Przed uruchomieniem urządzenia należy koniecznie dokładnie przeczytać niniejszą instrukcję obsługi 210864 WILK DO MIĘSA.. z o.o., podmioty powiązane i partnerów biznesowych.W kategorii Maszynki do mięsa - zebraliśmy dużą liczbę podręczników użytkownika w formacie PDF..

obsługa wilka.

Aby w pełni wykorzystać możliwości urządzenia, należy dobrze poznać jego funkcje (Punkt 3).. Instrukcja obsługi Wilk do mięsa GF 70 A370.125 Przed użyciem urządzenia dokładnie przeczytać instrukcję obsługi oraz przechowywać ją w miejscu łatwo dostępnym!. Prosty w obsłudze i utrzymaniu czystości.. Instrukcja posiada samoprzylepne narożniki, można ją również przykręcić na stałe do podłoża.Obsługa wilka: INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA I HIGIENY PRACY DLA OBSŁUGI WILKA WARUNKI DOPUSZCZENIA PRACOWNIKA DO PRACY ukończone 18 lat ( młodociany w ramach praktycznej nauki zawodu pod nadzorem instruktora) - ukończona co najmniej szkołę zawodową w danej specjalności lub inne uprawnienia do wykonywania zawodu - zaliczenie odpowiedniego .Instrukcje BHP i PPOŻ w wersji TD są oferowane w formie estetycznych i trwałych plansz w rozmiarze 245x350mm wykonanych z elastycznej płyty HIPS grubości 0,5mm.Płyta zaopatrzona jest w taśmę samoprzylepną.. Maszynka posiada dodatkowe zabezpieczenie przeciw przeciążeniowe wyłączające urządzenia w przypadku zablokowania układu tnącego.. Prawidłowa eksploatacja, codzienne staranne czyszczenie, konserwacja orazINSTRUKCJA MONTAŻU I OBSŁUGI Wilk do mięsa M - 12 RM Gastro Polska Sp.. 1x nakrętka.. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii.. 1x nóż..

Wilk do mięsa GF 70 A370.125.

Możesz pobrać dowolny manuall w kategorii Maszynki do mięsa za darmo | Instrukcja ObsługiInstrukcja obsługi maszyny do mielenia mięsa - elektrowilka 422-69Profesjonalny Wilk do mięsa Royal Catering, RCFW-150PRO, 150 kg/h, 550 W, 2 noże, sitka: 3, 6, 8 mm, stal nierdzewna, łatwa obsługa ZOBACZ!Najważniejszym elementem maszynki do mielenia mięsa jest ślimak, ostrze tnące i sitko, które wykonane są z najwyższej jakości stali nierdzewnej.. Przed mieleniem mięsa należy pokroić mięso na kawałki które mieszczą się do otworu załadowczego wilka.. Cechy produktu: - Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium, - Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej,Maszynka do mielenia mięsa Hendi Profesjonalny wilk do mięsa 400W.. Instrukcje stanowiskowe opracowane zostały zgodnie z najnowszymi przepisami przez inspektorów PIP (Państwowej Inspekcji Pracy) oraz doświadczonych specjalistów bhp i ppoż.Ślimak podaje mięso wkładane od góry do noża, który rozdrabnia i przepycha je przez sito, również posiadające właściwości tnące.. 1x sitko o średnicy 69mm i rozmiarze oczek (średnica) 6 mm.. Nigdy nie wolno stoso-wać innych przedmiotów zamiast .Prosty w obsłudze i utrzymaniu czystości.. Instrukcja BHP przy obsłudze piły taśmowej w przetwórstwie mięsa to niezbędne ogniwo w łańcuchu bezpieczeństa każdego zakładu pracy bądź firmy..

Sprawnie i szybko radzi sobie z każdym rodzajem mięsa.

Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny wilka KOLBE do mielenia mięsa to niezbędne ogniwo w łańcuchu bezpieczeństa każdego zakładu pracy bądź firmy.. Urządzenie przeznaczone jest wyłącznie do mielenia świeżego mięsa.. 1 Oznaczenie elementów: A = włącznik funkcyjny: Bardziej szczegółowoZaloguj się.. SPIS TREŚCI OPIS 3 ROZDZIAŁ 1 WAŻNE ŚRODKI OSTROŻNOŚCI 4 ROZDZIAŁ 2 PIERWSZE UŻYCIE 4 ROZDZIAŁ 3 INSTRUKCJA EKSPLOATACJI 5Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny wilka KOLBE do mielenia mięsa.. INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA I HIGIENY PRACY DLA OBSŁUGI MASZYNKI DO MIĘSA WARUNKI DOPUSZCZENIA PRACOWNIKA DO PRACY - ukończone 18 lat ( młodociany w ramach praktycznej nauki zawodu pod nadzorem instruktora) - ukończona co najmniej szkołę zawodową w danej specjalności lub inne uprawnienia do wykonywania zawoduDO ZABUDOWY Piekarnik uruchamiać dopiero po przeczytaniu tej instrukcji INSTRUKCJA OBSŁUGI IOAK-2141 / 8052843 (03.2018 / v3) OC MENU 10142.3ETsDHbQXSp 10143.3ETsDHaQXSp 10143.3ETsKDHaQS 10143.4ETsDpHaQaXSp 10143.4ETsDpHbQaC 10143.4ETsDpHaQaS 10143.3ETsDpHaQXSp 10143.4ETsDpHaJVQaXSp 10143.4ETsDpHaJVQaS 10143.3ETsDpHaQS 10143.4ETsDpHaJVQaWInstrukcja obsługi.. INSTRUKCJA BEZPIECZEŃSTWA I HIGIENY PRACY DLA OBSŁUGI WILKA WARUNKI DOPUSZCZENIA PRACOWNIKA DO PRACY - ukończone 18 lat ( młodociany w ramach praktycznej nauki zawodu pod nadzorem instruktora) - ukończona co najmniej szkołę zawodową w danej specjalności lub inne uprawnienia do wykonywania zawoduMINI INSTRUKCJA OBSŁUGI „Wilka" do mięsa TC22 Przeznaczenie „Wilk" jest profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania mięsa.. Urządzenie przeznaczone do profesjonalnego użytku w lokalach gastronomicznych, masarniach, zakładach przetwórstwa mięsnego oraz w domu.. Należy załadować całość mięsa do otworu załadowczego i popchnąć je za pomocą popychacza.. Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czysto-ści.. Do samodzielnej pracy przy obsłudze krajalnicy do misa „Wilk" moęże przystąpić pracownik: • pełnoletni, • legitymujący się przeszkoleniem: - wstępnym, ogólnym i instruktażem stanowiskowym bhp, - w zakresie ochrony ppoż.,HENDI Wilk do mięsa Hendi 350 (228182) - od 3796,00 zł, porównanie cen w 13 sklepach.. WYKONANIE ZE STALI KWASOODPORNEJ .. Wyrażam zgodę na używanie przez Grupę OLX sp.. UWAGI OGÓLNE..



Komentarze

Brak komentarzy.


Regulamin | Kontakt